top of page
  • Εικόνα συγγραφέαikonomakis

Πεπτίδιο Κ18: Η βιομιμητική λύση για τα κατεστραμμένα μαλλιά


Ήρθε η ώρα να κάνετε την επανάσταση στην καθημερινή hair routine: Όσο πιο φθαρμένα είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο δραστικό είναι το συγκεκριμένο προϊόν.



Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άλλα θα το εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο οι γυναίκες που έχουν καταστρέψει τα μαλλιά τους με τεχνικές όπως το ντεκαπάζ, οι διάφορες χημικές εργασίες και η θερμότητα. Για την αναδόμηση και την επανόρθωσή των μαλλιών κατά καιρούς έχουν λανσαριστεί αρκετές θεραπείες λιγότερο ή περισσότερο αποτελεσματικές καθώς πλέον όλες οι γυναίκες νοιάζονται το ξανθό τους να είναι εκτός από φωτεινό ταυτόχρονα και υγιές. Στην διαρκή πορσπάθεια μας να δημιουργούμε υγιή μαλλιά, ο μεγαλύτερός μας σύμμαχος είναι η μοριακή θεραπεία του πεπτιδίου Κ18, η οποία έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αντιστρέφει τη φθορά των μαλλιών.


Μαλλιά σαν καινούργια σε τέσσερα μόλις λεπτά. Η θεραπεία του Πεπτιδίου Κ18 με εφαρμογή αρχικά στο κομμωτήριο και μετά στο σπίτι πραγματικά συγκλονίζει με την δραστική του απλότητα.



Το Κ18 είναι ένα cruelty free, leave in προϊόν το οποίο πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται: αναδόμηση, προστασία της τρίχας και λάμψη στο μέγιστο ακόμα και για το πιο απαιτητικό χρώμα ( ξανθό, μας ακούς;) Tι κακό όμως προκαλούν στα μαλλιά μας οι τεχνικές εργασίες όπως το ντεκαπάζ; Οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες, ή αλλιώς αλυσίδες κερατίνης, που είναι υπεύθυνες για την ανατροπή της δομής του πυρήνα των μαλλιών σπάνε. Το Κ18Peptide ταξιδεύει βαθιά στα εσωτερικά στρώματα των μαλλιών για να επανασυνδέσει αυτές τις σπασμένες αλυσίδες πολυπεπτιδίων δημιουργώντας υγιή μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Και όλο αυτό είναι μόνιμο. Με πατενταρισμένη σύνθεση τα Κ18 προϊόντα δεν επανορθώνουν προσωρινά μόνο τα μαλλιά, αλλά είναι τα πρώτα προϊόντα που αξιοποιούν τη βιομιμητική επιστήμη επανασυνδέοντας σε βάθος τις αλυσίδες κερατίνης. Ο λόγος; To ειδικά σχεδιασμένο βιοενεργό πεπτίδιο φτάνει πιο βαθιά σα εσωτερικά στρώματα της τρίχας σε σύγκριση με τα κλασικά προϊόντα επανόρθωσης.


Όσο πιο φθαρμένα είναι τα μαλλιά, τόσο πιο αποτελεσματικά και δραστικά είναι τα Κ18 προϊόντα.




Η Κ18 Biometric Hairscience, είναι μια αμερικανική εταιρεία που έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια ερευνών ανακάλυψε το Κ18 πεπτίδιο που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά την κανονική υγιή τους μορφή.


Με μία μόνο θεραπεία, τα μαλλιά αποκτούν ξανά το 91% της δύναμής τους και το 94% της ελαστικότητάς τους. Δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να δεις αποτελέσματα, λίγες μόνο σταγόνες καταφέρνουν να επανασυνδέσουν τις πολυπεπτικές αλυσίδες που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας. Αναπαράφει τους δεσμούς στο εσωτερικό των αλυσίδων κερατίνης και ανάμεσα στους δισουλφικούς δεσμούς.Το πολυβραβευμένο προϊον ήρθε από την Αμερική για να δώσει νέα πνοή στην hair routine σας. Oρκίζεται στο όνομά του η Khloe Kardashian.Είναι το αγαπημένο προϊόν της Hailey Bieber. Πλέον το λατρεύουμε κι εμείς.


Για να βιώσεις τα μοναδικά οφέλη του Κ18 συνιστάται να έχει προηγηθεί η θεραπεία κομμωτηρίου.

73 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Pept-Amino Boost

bottom of page