top of page
  • Εικόνα συγγραφέαikonomakis

Pept-Amino Boost


Υπηρετώντας την καινοτομία με σκοπό να δημιουργούμε πάντα υπέροχα μαλλιά, δοκιμάζουμε και επιλέγουμε όλες τις νέες τεχνολογίες με έναν out of the box τρόπο, την Pept-Amino Boost! Δημιουργήσαμε αυτό το combo θεραπειών γιατί θέλαμε να παντρέψουμε τεχνολογίες όπως είναι τα πεπτίδια, η βιομιμητική, τα αμινοξέα και η επανασύνδεση δεσμών.

Συνδυάζοντας πεπτίδια και αμινοξέα έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε το σώμα, την ελαστικότητα και την κίνηση της τρίχας και να αντιστρέψουμε τη φθορά των μαλλιών σας σε μια μόνο εφαρμογή με την Pept-Amino Boost *.


Ο συνδυασμός των θεραπειών αυτών δρα στο εσωτερικό της δομής της τρίχας καθώς προσφέρει ότι λείπει για να ενισχυθούν οι πεπτιδικοί δεσμοί που ενώνουν τα αμινοξέα ώστε να σχηματίσουν τα πεπτίδια από τα οποία αποτελούνται τα μαλλιά μας!


ΠΡΙΝ ΤΟ PEPT-AMINO BOOST:


META TO PEPT-AMINO BOOST:



Το αποτέλεσμα αυτού του combo της Pept-Amino Boost μας δίνει:

· αύξηση διαμέτρου τρίχας (σώμα στα μαλλιά)

· επανασύνδεση σπασμένων εσωτερικών δεσμών (αντοχή)

· αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας (σταματάει το σπάσιμο των μαλλιών)

· ανάλαφρα μαλλιά με νεύρο

· εκπληκτική λάμψη


Απευθύνεται σε όλους τους τύπους μαλλιών, ασχέτως χημικής, μηχανικής, θερμικής ή φυσικής φθοράς.


*Για περιπτώσεις με ακραία φθορά προτείνεται η θεραπεία Pept-Amino Boost να επαναλαμβάνεται 1 φορά το μήνα. Για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ο ιδανικός χρόνος επανάληψης είναι 1 φορά το δίμηνο.


Η θεραπεία δεν επηρεάζει το φυσικό χρώμα και δεν αλλοιώνει την υφή των μαλλιών.


Ελάτε στο Ikonomakis Hair and Beauty Experts ώστε να δοκιμάσετε "αποκλειστικά" το combo θεραπειών Pept-Amino Boost και να απολαύσετε ένα μοναδικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 20 λεπτά!


Τιμή: 80€/εφαρμογή

Χρόνος εφαρμογής: 20 λεπτά

4.057 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page