top of page
  • Εικόνα συγγραφέαikonomakis

Γιατί να επιλέξω να επισκεφθώ ένα Πράσινο Κομμωτήριο;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε να επισκεφθείτε ένα Πράσινο Κομμωτήριο:




  1. Περιβαλλοντική Συνείδηση: Επισκεπτόμενοι ένα Πράσινο Κομμωτήριο, στηρίζετε μια επιχείρηση που έχει αναλάβει περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες και προωθεί περιβαλλοντικά φιλικές πρακτικές.

  2. Υγεία: Τα Πράσινα Κομμωτήρια χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι πιο φιλικά προς την υγεία, αποφεύγοντας τη χρήση χημικών που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή άλλα προβλήματα δέρματος.

  3. Ενημέρωση: Κατά την επίσκεψή σας, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιβαλλοντικές πρακτικές και τις επιλογές προϊόντων που είναι καλύτερες για το περιβάλλον.

  4. Ευαισθητοποίηση: Επισκεπτόμενοι ένα Πράσινο Κομμωτήριο, μπορείτε να ευαισθητοποιήσετε και άλλους γύρω σας σχετικά με την περιβαλλοντική συνείδηση και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

  5. Επίδραση στη βιομηχανία ομορφιάς: Η επιλογή Πράσινων Κομμωτηρίων συνεισφέρει στην αύξηση της ζήτησης για περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα και υπηρεσίες στη βιομηχανία ομορφιάς, προωθώντας την αλλαγή προς πιο βιώσιμες πρακτικές.

Ο Θοδωρής Οικονομάκης ίδρυσε το Greensalons.org για να ευαισθητοποιήσει τους επαγγελματίες κομμωτές και να δημιουργήσει ένα κίνημα βιώσιμότητας για τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, έτσι δημιουργησέ το 1ο Πράσινο Κομμωτήριο στην Ελλάδα ikonomakis Hair & Beauty Experts που εφαρμόζει Ευρωπαικές και Διεθνείς πρακτίκες για την μείωση τους ενεργειακού αποτυπώματος άλλα και την διασφάλιση της μετάδοσης της γνώσης χτίζοντας ένα δίκτυο κομμωτηρίων όπου υιοθετούν και πιστοποιούνται για την πράσινη ανάπτυξη την οποία δεσμευονται να εφαρμόσουν.


Επισκεπτόμενοι ένα Πράσινο Κομμωτήριο, συμβάλλετε στην προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της υγείας, της ευαισθητοποίησης και της πράσινης οικονομίας.


80 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page