top of page
  • Εικόνα συγγραφέαikonomakis

ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΦΘΟΡΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 1 ΧΡΗΣΗ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΦΘΟΡΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 1 ΧΡΗΣΗ




Αναδομεί τη μοριακή δομή της τρίχας

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. ΤΩΡΑ Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Με τεχνολογία βασισμένη σε μια πατενταρισμένη επιστημονική ανακάλυψη, για αποτελεσματική αναδόμηση της τρίχας

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 4 ΒΗΜΑΤΩΝ. + Μεταμορφώνει ορατά τα μαλλιά. + Ενισχύει τη δύναμη, την ελαστικότητα και τη φυσική κίνηση των μαλλιών





Absolut Repair Molecular, προηγμένη περιποίηση μαλλιών. Η L’Oréal Professionnel λανσάρει την πρώτη της σειρά περιποίησης που αναδομεί και επανορθώνει τη μοριακή δομή της τρίχας. Υφή, κίνηση –το εύρος των αναγκών των καταναλωτριών σε ό,τι αφορά τη φθορά των μαλλιών τους έχει αυξηθεί σημαντικά. Περιμένουν από τους κομμωτές όχι μόνο να αντισταθμίσουν τις συνέπειες αυτής της φθοράς, αλλά και να τις αντιστρέψουν. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν πλέον με διαφορετικό τρόπο τη φθορά. Από το 2015 μέχρι σήμερα, οι προσδοκίες τους για τα προϊόντα μαλλιών έχουν αλλάξει. Έχοντας αποκτήσει περισσότερες γνώσεις με τη βοήθεια και τις συμβουλές των επαγγελματιών κομμωτών, δεν εστιάζουν πια μόνο στην «επιφανειακή φθορά» αλλά περισσότερο στην «εσωτερική φθορά» που μεταφράζεται σε «αδύναμη τρίχα», «έλλειψη ελαστικότητας» ή ακόμα και «επιθυμία για πιο μακριά μαλλιά». Καταλάβαμε επίσης το εξής: το θέμα δεν είναι να επουλωθεί η τρίχα στην επιφάνειά της, αλλά να αντιστραφεί η φθορά βαθιά στο εσωτερικό της.

Τώρα, η μάχη της επανόρθωσης δίνεται σε επίπεδο πεπτιδίων. Όταν τα μαλλιά υφίστανται φθορά, η μοριακή τους δομή –που αποτελείται από πεπτίδια– διακυβεύεται. Τα πεπτίδια αποτελούνται από έναν συνδυασμό πολλών αμινοξέων, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με τους λεγόμενους «πεπτιδικούς δεσμούς». Αν η αλυσίδα υποστεί βλάβες, αυτό έχει συνέπειες στην τρίχα. Επομένως, για να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε τη φθορά, δεν πρέπει απλώς να αναπληρώσουμε τα πεπτίδια. Το πρόβλημα; Τα πεπτίδια είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος για να επανεγχυθούν στην τρίχα.








Μια πρωτοποριακή ανακάλυψη. 1: Οργανομετρική δοκιμή στη μακρομοριακή δομή της τρίχας, μετά από εφαρμογή του σαμπουάν + του ορού + της μάσκας Absolut Repair Molecular.

Μια πρωτοποριακή ανακάλυψη. Για πρώτη φορά, η L’Oréal Advanced Research κατάφερε να αποσυνθέσει πεπτίδια, ώστε να εγχύσει τα δομικά τους στοιχεία ξεχωριστά στην τρίχα. Η σειρά είναι εμπλουτισμένη με μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη επιλογή 5 Αμινοξέων + έως και 2% Bonder Πεπτιδίων –και έως και 3% στο Pre-Treatment. Τα συστατικά αυτά εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη δράση: αναπληρώνουν τα μειωμένα επίπεδα αμινοξέων, ενώ ταυτόχρονα αναδομούν και επανορθώνουν την τρίχα σε μοριακό επίπεδο. Τώρα μπορούμε να επανορθώσουμε φθορά 2 χρόνων με 1 χρήση.*

Μια σειρά που αναπτύχθηκε από κοινού με επιστήμονες και επαγγελματίες κομμωτές. Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο μέγιστης απόδοσης, η L’Oréal Professionnel ανέπτυξε τη σειρά Absolut Repair Molecular σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες από όλον τον κόσμο.



Στο ikonomakis Hair & Beauty Experts λανσάραμε 1οι την Absolute Repair Molecular σε 9.500 επαγγελματίες για να μοιραστούμε αυτή την μοναδική καινοτομία μέσα από το www.Beautycrew.tv


*Πρέπει να προηγηθεί το 1ο βήμα στο κομμωτήριο για να λειτουργήσει η Absolut Repair Molecular.


280 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Pept-Amino Boost

bottom of page