top of page

Η τεχνολογία πίσω από το Κ18

Έκπτωση -10% για αγορές άνω των 60€ αυτόματα στο καλάθι σου! (1).png

Μετά από μία δεκαετία λεπτομερούς έρευνας και εξέτασης όλων των ακολουθιών των αμινοξέων που υπάρχουν στο γονιδίωμα κερατίνης, το οποίο συνθέτει τα ανθρώπινα μαλλιά, ανακαλύψαμε μία μοναδική ακολουθία που επαναφέρει τα φθαρμένα μαλλιά στην κανονική και υγιή τους μορφή. Αυτό είναι το Κ18 Peptide.

περισσότερα προϊόντα δε σημαίνει καλύτερη ποιότητα μαλλιών

τα μαλλιά δε χρειάζονται πολλά προϊόντα

η φθορά δεν πρέπει να παραμένει μόνιμη

Η επιστήμη

Η επιστήμη είναι σύνθετη αλλά εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την καινοτομία των Κ18 προϊόντων και πώς επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά πίσω στην αρχική, υγιή τους κατάσταση. 

Όταν τα μαλλιά φθείρονται, οι πολυπεπτιδικές αλυσίδες (αλυσίδες κερατίνης) που συγκροτούν το εσωτερικό της τρίχας αρχίζουν να γίνονται αδύναμες και να σπάνε. Μάλιστα υπάρχουν δισεκατομμύρια αλυσίδων κερατίνης σε μία μόνο τρίχα. Αν, όμως, αυτές οι αλυσίδες κερατίνης φθαρούν, τότε η δομή της τρίχας γίνεται αδύναμη με αποτέλεσμα να χάσει τη δύναμη, την ελαστικότητα, την αντοχή και τη λάμψη που είχε.

pro1.jpg

Η ανακάλυψη

Η απάντησή μας στα ταλαιπωρημένα μαλλιά ; Το K18 Peptide. Ταξιδεύοντας μέσα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας για να φτάσει στον πυρήνα των πολυπεπτιδικών αλυσίδων (αλυσίδων κερατίνης), το καινοτόμο K18 Peptide διαθέτει το σωστό μέγεθος και την απαραίτητη σύνθεση για να εισχωρήσει και να επανασυνδέσει τις σπασμένες αλυσίδες.

Και επειδή το πεπτίδιο πετυχαίνει πολλούς στόχους με μία μόνο δράση, ως αποτέλεσμα επανασύνδεσης αυτών των δεσμών, μπορεί να ανασυνθέσει και τους διαλυμένους δισουλφιδικούς δεσμούς που μπορεί να υπάρχουν στην τρίχα.

2.jpg

Η ΔΙΑΦΟΡΑ

Το πεπτίδιο μας αξιοποιεί τη βιομιμητική τεχνολογία για να δράσει. Βιομιμητική είναι δηλαδή η επιστήμη που ασχολείται με την εφαρμογή αυτών που μαθαίνεις μέσα από την παρατήρηση και τη μίμηση της φύσης. Με το να μιμείται τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης, το Κ18 βιοενεργό πεπτίδιό μας αναγνωρίζεται ως ένα φυσικό προϊόν από τα μαλλιά μας.

Δε χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με σαμπουάν όπως τα άλλα κλασικά προϊόντα δημιουργίας δεσμών στην τρίχα κάνοντας έτσι το Κ18 ένα καινοτόμο και με μεγάλη διάρκεια προϊόν για τα φθαρμένα μαλλιά.

 

κ18viomimitiki.PNG

Τα αποτελέσματα

Χάρη στη βαθιά επανόρθωση και αναδόμηση της εσωτερικής δομής της τρίχας, τα Κ18 προϊόντα επαναφέρουν τη δύναμη, την απαλότητα, τη ζωντάνια και τη λάμψη που έλειπε από τα φθαρμένα μαλλιά. Και όπως αναφέραμε...χρειάζονται μόνο 4 λεπτά για να δράσουν.

1.jpg
1.png
Θέλεις να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι, κάνοντας θεραπεία K18;
Κλείσε το ραντεβού σου!

  • Χρόνος εφαρμογής υπηρεσίας: 4-8 λεπτά
  • Διάρκεια αποτελέσματος: πάνω από 1 μήνα σε μεμονομένη θεραπεία
  • Όλικη ανάπλαση των μαλλιών σε  σε 6 συνεδρίες. 
  • Αξία υπηρεσίας : 40 ευρώ
  • Σε επιλογή ολοκληρωμένου πακέτου 6 συνεδριών παρέχεται έκπτωση 33% 
  • ( Δύο θεραπείες ΔΩΡΟ με την προαγορά του πακέτου ) 


Εκπτωτική πολιτική
 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να επωφεληθείτε από έκπτωση 20% είναι να έχετε προμηθευτεί την ετήσια κάρτα μέλους Ikonomakis Members Club Card.
-20% Σε όλες τις υπηρεσίες που θα επιλέξεις
-40% Σε όλα τα νέα λανσαρίσματα σε θεραπείες, τάσεις και χρώμα
-20% Σε όλα τα προϊόντα & αποκλειστική ενημέρωση μελών

 

Πολιτική αλλαγών & ακυρώσεων

 

 

  • Αίτημα για αλλαγή/ακύρωση επιβεβαιωμένης κράτησης γίνεται δεκτό εγγράφως,  με e-mail, ή με κλήση στο 2118004132 (εσωτ. 1) έως και 24 ώρες πριν την ώρα του ραντεβού σας χωρίς χρέωση.  
  • Σε περίπτωση μη εμφάνισης στο ραντεβού (Non Show) θα υπάρχει χρέωση 50% επί του συνόλου των υπηρεσιών σας που αφορά τον αποκλειστικό χρόνο που δεσμεύσαμε αποκλειστικά για την δική σας  εξυπηρέτησή. 
  • Οι αλλαγές στις ημερομηνίες και ώρες υπόκεινται στην διαθεσιμότητα του κομμωτηρίου. 
 
  • Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό στις αξίες της επιχείρησης για συνέπεια και επαγγελματισμό καθώς και  στους τεχνίτες-συνεργάτες μας και τους υπόλοιπους επισκέπτες του ikonomakis όπου όλοι μαζί διατηρούμε ένα υψηλό επίπεδο εμπειρίας κομμωτηρίου.  
bottom of page