Η φιλοσοφία

 

 

 

Εδώ και 40 χρόνια οικογενειακής ενσυναίσθησης και εμπειρίας σε πολυτελείς υπηρεσίες κομμωτηρίου, με πολλαπλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, fashion shows και βραβεία καινοτομίας, προβολή της τεχνογνωσίας μας στις μεγαλύτερες ελληνικές τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν την γυναίκα και την ομορφιά και έχοντας κατακτήσει μια εξέχουσα θέση στον κλάδο, έχουμε δημιουργήσει ένα Brand που πρεσβεύει ποιότητα, πολυτέλεια και καινοτομία.

 

 

Οι άνθρωποι που αποτελούμε την ομάδα ikonomakis κομμωτήρια αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε για εσάς μια μοναδική εμπειρία αγορών μέσα από το καινούργιο μας eshop ikonomakis. Η δέσμευσή μας είναι να μπορείτε να αγοράζετε ποιοτικά προϊόντα και εργαλεία μαλλιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε γρήγορους χρόνους και με την μεγαλύτερη δυνατή πληροφορία και υποστήριξη, ώστε η επιλογή τους να αποτελεί μια εμπειρία αγορών με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

 

Τα κομμωτήρια

H τέχνη που υπηρετούμε με αστείρευτα δημιουργικό πάθος, μας έκανε να αισθανόμαστε την ανάγκη πως το κομμωτήριο σήμερα πρέπει να καταρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες, άριστα εκπαιδευμένους για να βιώνετε την κάθε επίσκεψη στα κομμωτήριά μας, σαν μοναδική εμπειρία προσιτής πολυτέλειας. Ορμώμενοι από αυτήν την φιλοσοφία, τα κομμωτήρια ikonomakis έχουν δημιουργήσει το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την ομοιογένεια, τη συνεχή τεχνική και ποιοτική αναβάθμιση των συνεργατών τους.

 

 

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην ιστοσελίδα μας και ευχόμαστε να απολαύσετε μαζί μας την προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση της κομμωτικής τέχνης.

 

 

Καλή απόλαυση!

 

Με Εκτίμηση

Art Director Θεόδωρος Οικονομάκης